Home Achterhoek Aanvaller verwisselt club in kelderklasse voor divisieclub

Aanvaller verwisselt club in kelderklasse voor divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Duke Gralike maakt na dit seizoen de overstap van vijfdeklasser VV Erix naar Vierde divisieclub Longa’30. Gralike is een 22-jarige linksbuiten die bezig is aan zijn derde seizoen bij de vijfdeklasser uit Lievelde en dit seizoen in de competitie en beker tot twaalf goals kwam. Gralike hoopt bij VV Erix af te sluiten met promotie naar de vierde klasse, de club uit Lievelde staat tweede in de vijfde klasse B en is al zeker van een plek in de nacompetitie.

Op de website van Longa’30 geeft de aanvaller een toelichting: “Ik zie deze stap als een mooie kans om het op een hoger niveau te proberen en te kijken waar mijn plafond ligt. Het is mooi dat Longa ’30 mij deze kans biedt. Ik ken al wat jongens, dus dat is hopelijk een voordeel. Uiteraard hoop ik straks van waarde te kunnen zijn voor de club. Ik heb er zin in en ga er vol voor.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Hans Kranen. 14 mei 2024 - 11:03

Ik wens je veel succes bij Longa.
Een mooie stap, die voor jou hopenlijk realiseerbaar is.
Laurens Knippenborg krijgt er in ieder geval een speler bij, die de selectie van Longa kan versterken.
Ambitie heeft hij en nu kijken of de stap vanuit Erix naar Longa kan bewerkstelligen.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |