Home Achterhoek Middenvelder SC Rijnland naar derdeklasser

Middenvelder SC Rijnland naar derdeklasser

0 reacties

De talentvolle Kjell Duurinck vertrekt na dit seizoen bij SC Rijnland en vraagt overschrijving aan naar de Zevenaarse derdeklasser OBW. De pas 19-jarige middenvelder is één van de sterkmakers bij de vierdeklasser uit Tolkamer. Duurinck scoorde zondag tegen Sprinkhanen tweemaal en staat in totaal dit seizoen op vijf competitiegoals. Eerder werd al bekend dat ook doelman Lars Janssen bij SC Rijnland vertrekt, hij gaat naar de Arnhemse derdeklasser VDZ.

Ondanks een sterke serie van zeven wedstrijden zonder nederlaag staat SC Rijnland op nacompetitieplek elf in de vierde klasse C. Zondag kan SC Rijnland bij winst op Sportclub Groessen een belangrijke stap richting rechtstreekse handhaving zetten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |