Home Laatste Nieuws VVOG verrast met komst aanvaller van naam

VVOG verrast met komst aanvaller van naam

0 reacties

VVOG heeft de selectie voor volgend seizoen een flinke kwaliteitsimpuls gegeven met de komst van Danny van den Meiracker. De 35-jarige spits heeft een indrukwekkend CV opgebouwd en speelt dit seizoen met IJsselmeervogels om het kampioenschap van de Derde divisie A. VVOG profiteert van de verhuizing van Van den Meiracker naar Dalfsen en een bestaande connectie met de nieuwe trainer Gert Kruys.

Van den Meiracker heeft dit seizoen acht competitiegoals voor IJsselmeervogels gescoord en speelde in het verleden verder voor onder meer Quick Boys, FC Lienden, Spakenburg, TOP Oss en NEC waarbij de spits tot liefst 163 competitiegoals kwam.

Op de website van VVOG geeft Van den Meiracker een toelichtin “Samen met mijn vrouw hebben we recent een oude boerderij in Dalfsen gekocht. Er is daar nog veel werk te doen, maar het is de bedoeling om daar de komende jaren een zorgboerderij te realiseren. Ik wil dat combineren met nog een paar jaar voetballen op topamateurniveau. Bij VVOG kom ik met Gert Kruys en Mike van de Laar een paar oude bekenden tegen waar ik fijn mee heb samengewerkt en de club is voor mij bereikbaar vanuit Dalfsen. VVOG heeft de ambitie om te promoveren en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl