Home Laatste Nieuws VV Batavia stopt met eerste elftal

VV Batavia stopt met eerste elftal

0 reacties

Volgens berichtgeving in De Gelderlander stopt VV Batavia na dit seizoen met een eerste elftal. De club uit Batenburg heeft te weinig spelers om met een hoofdmacht aan de competitie deel te nemen. Na de sensationele ontknoping op de laatste speeldag en het glorieuze kampioenschap van de vijfde klasse van vorig seizoen staat VV Batavia momenteel op een (veilige) tiende positie in de vierde klasse E.

Helaas is het ons niet gelukt om een bestuurslid van VV Batavia te spreken, maar volgens het artikel in De Gelderlander is een uittocht van teveel spelers en het vertrek van trainer Rick van Eijk niet op te vangen door de dorpsclub uit Batenburg en heeft de club daarom besloten om in het seizoen 2024/25 niet met een eerste elftal aan de competitie deel te nemen. Het is wel de bedoeling dat VV Batavia in het seizoen 2025/26 terugkeert.

VV Batavia speelt dit seizoen nog drie competitiewedstrijden, zondag komt Victoria’25 op bezoek op Sportpark De Hoppenhof.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |