Home Laatste Nieuws Vier jeugdspelers sv Orderbos naar hoofdmacht

Vier jeugdspelers sv Orderbos naar hoofdmacht

0 reacties

Vier spelers uit de jeugd van SV Orderbos maken volgend seizoen definitief de overstap naar de hoofdmacht, het betreft Joey Jansen, Keano Klopman, Sam Hoksbergen en Lucas Julius. Eerder werd al bekend dat Ricardo Bos, Kwasi Sasu en Jaimy van Wijhe sv Orderbos trouw blijven.

Na de promotie via de nacompetitie in 2023 kent sv Orderbos dit seizoen een bijzonder moeizame voetbaljaargang in de derde klasse B en keert de Apeldoornse club volgend seizoen na een jaar in de derde klasse weer terug in de vierde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl