Home Laatste Nieuws Van der Neut één van de zeven vertrekkers Achilles’29

Van der Neut één van de zeven vertrekkers Achilles’29

0 reacties Foto: Nico Kooij

Tweedeklasser Achilles’29 neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van zeven selectiespelers. Tom van der Neut is de meest bekende naam, de 37-jarige centrale verdediger met een verleden bij onder meer TEC, DOVO, Spakenburg en FC Lienden, is bezig aan zijn eerste seizoen in Groesbeek en heeft besloten om te stoppen bij Achilles’29. Van der Neut is tijdens de met 2-1 verloren competitiewedstrijd tegen VV Tricht geblesseerd geraakt aan zijn knie en hoopt op tijd fit te zijn voor de nacompetitie.

Achilles’29 meldt verder dat de volgende zes selectiespelers volgend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de hoofdmacht: Rick de Vos (chronische blessure), Brent van Loon (stopt), Niels Lieffers (stopt), Germain Trim (stopt), Jordy Wijnhoven (onbekend) en doelman Moreno Floris (Quick 1888).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |