Home Laatste Nieuws Twaalf mutaties in selectie van VVOP

Twaalf mutaties in selectie van VVOP

0 reacties

De technische commissie van VVOP heeft laten weten dat er volgend seizoen zes nieuwe spelers aansluiten in de selectie van de hoofdmacht en dat er eveneens zes spelers vertrekken. Bekendste nieuwkomer is Daquilio de Gama, de aanvaller keert terug bij de tweedeklasser uit Voorthuizen van dorpsgenoot De Kieviten. Verder sluiten er vijf spelers van andere elftallen binnen VVOP in seizoen 2024/25 aan bij de hoofdmacht: doelman Kevin van Engelenhoven (VVOP 7), Martijn Kasteel (VVOP 2), Tristan Nahumury (VVOP 2), Mauro Mulder (VVOP O19-1) en Taylor Montvidas (VVOP O19-1). Daartegenover staat het vertrek van zes spelers: Pieter Haarman (SDCP), Giovanni Vermeulen (Rood-Wit), Matthijs van de Kamp (SDS’55), keeper Jarno van der Mooren (studie Duitsland), Bram Hulsenbosch (VVOP 3) en Roman Hut (VVOP 2).

Bovendien blijven vijftien spelers onderdeel uitmaken van het eerste elftal: Freek van de Steeg, Gerben Kraay, Sem van t Land, Stef Overeem, Bas Overeem, Tim Witte, Daan Witte, Erwin van Puurveen, Tim van de Vis, Jos van Milligen, Tom van de Bunt, Marvin Overeem, Niek Bos, Dennis Hooijer en Philip Geurts.

VVOP werd vorig seizoen overtuigend kampioen van de derde klasse en staat momenteel als de nummer twaalf van de westelijke tweede klasse b op een nacompetitieplek. Rechtstreekse degradatie kan niet meer, het ontlopen van de nacompetitie behoort nog wel tot de mogelijkheden maar dan moeten de resterende duels tegen De Valleivogels, VV Maarssen en FC De Bilt waarschijnlijk minimaal zeven punten opleveren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl