Home Laatste Nieuws Juliana’31 vanavond in bekerfinale

Juliana’31 vanavond in bekerfinale

0 reacties

Woensdagavond 8 mei wordt op het fraaie Sportpark Berg en Bos de finale van de oostelijke districtsbeker gespeeld tussen Juliana’31 en Quick’20. De wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Janssen begint om 20:00 uur in Apeldoorn. Juliana’31 is de nummer elf van de Vierde divisie C, tegenstander Quick’20 uit Oldenzaal is de nummer negen van de Vierde divisie D.

Om in de finale te komen heeft de club uit Malden van trainer Dave de Jong in het bekertoernooi achtereenvolgens afgerekend met Eldenia (2-0), sv DFS (4-1), SDOUC (6-1), Heino (3-0), AZSV (2-2, na strafschoppen) en Excelsior’31 (6-7 na strafschoppen).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |