Home Laatste Nieuws Juliana’31 onderuit in bekerfinale

Juliana’31 onderuit in bekerfinale

0 reacties

Quick’20 heeft woensdagavond in Apeldoorn de oostelijke districtsbeker gewonnen. In de finale was de Vierde divisieclub uit Oldenzaal met 4-2 te sterk voor Juliana’31. De formatie uit Malden wist eerder in het toernooi onder meer AZSV en Excelsior’31 te verslaan en moet genoegen nemen met een plek in de voorronde van de landelijke KNVB Beker volgend seizoen.

Op het goed gevulde Sportpark Berg en Bos van AGOVV in Apeldoorn stond het halverwege al 2-0 voor Quick’20. De club uit Overijssel was in de eerste helft sterker en kwam via een kopgoal van Bart Huyts op voorsprong, waarna Jesse Kip de marge verdubbelde. In de tweede helft kwam Juliana’31 beter in de wedstrijd en scoorde Dirk Pijnenburg de aansluitingstreffer. In het laatste kwart besliste Quick’20 de finale echter door doelpunten van Tim Zwienenberg en nogmaals Jesse Kip.  In de slotfase werd de bekerfinale tijdelijk stilgelegd vanwege rellen op de tribune waarna Juliana’31 in het restant via Rick Stuurwold nog eenmaal wist te scoren: 4-2.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |