Home Laatste Nieuws Op trainingskamp? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op trainingskamp? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

door Redactie
0 reacties

De vliegprijzen- en tijden voor komende winter naar Spanje en Portugal zijn inmiddels bekend en de eerste boekingen zijn een feit. Wilt u komende winterstop een paar dagen onder de winterzon trainen, laat het ons weten en maken een marktconform voorstel o.b.v. uw wensen en budget.

Een trainingskamp dichterbij huis komende voorbereiding of winterstop behoort ook tot de mogelijkheden. Sportkampen.com heeft het aanbod van binnenlandse kampen voor sterk uitgebreid. In Nederland, Belgie en Duitsland kan Sportkampen.com komende zomer en winter ruim 40 locaties aanbieden zodat elke klant in haar wensen kan worden voorzien.

Afgelopen winter groeide Sportkampen.com van 45 trainingskampen door naar 95 trainingskampen in het buitenland. Sportkampen.com wil ook komende zomer en winter inzetten op doorgroeien, maar zal altijd de kwaliteit en persoonlijke service bewaken. Met die uitgangspunten heeft Sportkampen.com weer een aanbod voor haar klanten.

Bent u zich aan het oriënteren voor een trainingskamp of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan het formulier in of neem contact op met Michael Blonk en/of Michel Feenstra.

Klik hier voor het formulier in de VoetbalGelderland App.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl