Home Laatste Nieuws Justin Franken langer bij Zwart Wit’63

Justin Franken langer bij Zwart Wit’63

door Redactie
0 reacties

Volgend seizoen is Justin Franken ook te bewonderen aan de Parkweg, spelend voor het eerste elftal van Zwart Wit’63.

Afgelopen zaterdag was Justin nog één van de uitblinkers in de gewonnen wedstrijd tegen VV Zeewolde, dit op zijn kenmerkende wijze van spelen. Vooropgaand in de strijd, coachen van zijn medespelers daar waar nodig en de aanvallers aan het werk zetten met een goede opbouw.

Er wordt vaak gezegd dat spelers ook in de kleedkamer belangrijk zijn en dat klopt, daar is Justin een heel goed voorbeeld van. Maar ook neemt hij zijn rol buiten de kleedkamer serieus en dat is geweldig om te zien en wordt hij dan ook zeer terecht door iedereen gewaardeerd. Tevens mooi dat dat opa Franken regelmatig aan de Parkweg wordt gesignaleerd, mooi voor opa Franken en Justin zelf.

Van harte gefeliciteerd Justin en de club, wij kijken nu al uit naar weer een mooi seizoen samen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |