Home Laatste Nieuws Albatross strikt Toby Kuhnen en Jeffrey Wools

Albatross strikt Toby Kuhnen en Jeffrey Wools

door Redactie
0 reacties

Toby Kuhnen keert na dit seizoen terug bij V.V. Albatross, de club waar hij ooit in de jeugd met voetballen is begonnen.
De aanwezigheid van de ervaren ome Nol Reinders (assistent trainer) en neef Kai Reinders (speler van het eerste elftal) maken de terugkeer van de 28-jarige Toby op het oude nest tot een ware familie aangelegenheid. De familie Reinders zijn tevens trouwe supporters van ons eerste elftal en trots op hun sportieve familieleden.

Toby speelt momenteel in het eerste elftal van eersteklasser WSV. Daarvoor was hij actief bij AGOVV en PEC Zwolle. Toby is een creatieve rechtsbenige middenvelder, die bekend staat om zijn voetballend vermogen en veel diepgang heeft in zijn spel. Hij pikt regelmatig een doelpuntje mee. Daarnaast kan hij ook genieten, als hij met een assist een ander kan laten scoren.

Als club zijn we blij dat we Toby kunnen verwelkomen bij V.V. Albatross. Wij spelen dit seizoen in de vierde klasse van het zondagvoetbal. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Toby een positieve impuls geeft aan het voetballend vermogen van ons eerste elftal. Daarnaast denken we dat zijn ervaring ten goede komt aan onze jonge spelers.

Nieuwe keeperstrainer

Jeffrey Wools is volgend seizoen de nieuwe keeperstrainer van V.V. Albatross. De 32-jarige keeperstrainer uit Apeldoorn traint momenteel de jeugdkeepers bij de club uit Ugchelen. Jeffrey heeft dit een aantal jaren met veel plezier en inzet gedaan en gaf aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Jeffrey is een bekende van onze nieuwe hoofdtrainer Joren Waardenburg, die volgend seizoen overkomt van WSV. We zijn daarom als club erg blij, dat Jeffrey de overstap maakt naar de senioren.

Jeffrey zal de keepers van de selectie, aangevuld met talentvolle keepers uit de jeugd, op dinsdag en donderdag gaan begeleiden, om ze naar een hoger niveau te brengen . Jeffrey was in het verleden zelf verdienstelijk keeper bij CSV Apeldoorn, Go Ahead Eagles en WSV. Daarom moeten we niet raar opkijken, als we tijdens de trainingen Jeffrey nog regelmatig tussen de palen zien staan en hem nog even het goede voorbeeld zien geven. Met het doorschuiven van Jeffrey is het kader voor volgend seizoen compleet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl