Home Laatste Nieuws Oeken krijgt lesje voetbaleffectiviteit in Harfsen

Oeken krijgt lesje voetbaleffectiviteit in Harfsen

door Redactie
0 reacties

Na twee regenachtige dagen, waar zelfs de donderdag training af werd gelast, scheen het zonnetje vandaag op het sportpark in Harfsen waar de zebra’s te gast waren. Hoewel de missie voor vandaag glashelder was scherp, vol inzet en de volle winst pakken, kwam dat er niet uit. Oeken doorleefde weinig van dat alles en speelde niet scherp en bij vlagen slap. Harfsen dat in voorgaande wedstrijden moeite met scoren had benutte vandaag wel nagenoeg iedere kans.

Harfsen trapt af en opent al direct sterk, in de eerste minuut krijgt de thuisploeg al kans maar schiet naast. Een paar minuten later volgt een vrije trap van Harfsen, door wat miscommunicatie kopt Harm de bal in eigen goal en staat het na slechts 4 minuten al 1-0. Oeken probeert het aan de andere kant maar weet niet tot scoren te komen. Dat lukt de Harfsenaren wel door slecht over spelen in de achterhoede van Oeken. Een balletje van rechts naar links wordt eenvoudig onderschept en vervolgens makkelijk langs Jonas geschoten. De 2-0 is al na 14 minuten een feit.

Met een vrije trap richting Harfsen goal lijkt Timo goede zaken te doen, alleen de knie van de keeper voorkomt een doelpunt voor Oeken. De corner die volgt wordt door Nino goed ingekopt maat ook hier doet de Harfsen keeper weer goed zijn ding. Na 30 minuten spelen zijn het de gastheren die goed gebruik maken van de laksheid bij Oeken en ook de 3-0 scoren. Opslag van rust lijkt het prijsschieten op het Harfsen goal, 5 goede schoten die tot 5 keer toe worden geweerd door de keeper.

Na de rust start Oeken met dezelfde elf als voor rust. Met een vrije trap van Harm, die een lange bal de 16 in schiet, weet Tim al koppend wel raad. Helaas is het ook hier weer de keeper die een doelpunt weet te voorkomen. Aan de andere kant van het veld zorgt een vuurpijl van Harfsen nog bijna voor gevaar doordat Jonas de bal uit zijn handen laat glippen en bijna in het goal ziet rollen. De volgende aanval is het wel raak, een lange bal van Harfsen wordt keurig over Jonas heen gekopt: 4-0. Ondanks de achterstand geven de Oekenaren niet op, Marco weet Tim die aan de ander kant van het veld staat te bereiken, Tim geeft voor op Jelmar die hoog over schiet. Waar Oeken de kansen niet benut doet Harfsen dat uit een slippertje van Oeken wederom, 5-0.

Voor Oeken probeert Harm met een afstandsschot nog van de pijnlijke nul af te komen maar de bal gaat naast. Tot overmaat van ramp scoort Harfsen ook nog de 6-0, dit keer door onoplettendheid bij een ingooi, de Harfsen spits loopt vervolgens rustig tussen de verdediging door en scoort. Ook de laatste pogingen van Oeken, waaronder een schot van Timo, hebben geen resultaat. Met een troosteloze 6-0 op het scorebord fluit de goed fluitende scheidsrechter Bos af.

Opstelling: Jonas Hafkamp, Bjorn Reugebrink (60. Valentijn Troost), Harm Niessen, Marco Heersema, Joey Brugman (75. Julian Gorfer), Erikjan Huisman (60. Davy Leussink), Jelmar Schoonman, Nino Schoonman, Thomas Huisman (60. Floris Troost), Tim Hofenk (75. Xenn Venema), Timo Niessen.

Bron: vv Oeken

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |