Home Achterhoek Keijenburgse Boys kan zondag kampioen worden

Keijenburgse Boys kan zondag kampioen worden

0 reacties

Keijenburgse Boys kan zondag kampioen van de vijfde klasse C worden. De club uit de Achterhoek heeft aan een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen VV Wolfersveen voldoen om de titel binnen te halen. De wedstrijd in Stadion De Stikke Bocht in Zelhem begint zondag al om 13:00.

Na de onverwachte degradatie van vorig seizoen keert Keijenburgse Boys binnen een jaar terug in de vierde klasse. Onder leiding van het succesvolle trainersduo Freddy Dahm en Patrick van de Kamp is de oranjezwarte formatie uit Keijenborg een klasse apart in de vijfde klasse C. Achttien van de twintig wedstrijden werden gewonnen, alleen tegen VV Etten (0-2) en VV SHE (0-0) werden punten verloren. Met 13 tegentreffers is de defensie van de Keijnburgse Boys ook de op één na minst gepasseerde verdediging van alle vijfde klasse in het zondagvoetbal van district Oost.

Stand bovenin 5e klasse C:
1. Keijenburgse Boys 20.55
2. VV Etten 21.46
3. HMC’17 22.43
4. Ajax B 20.39
5. De Hoven 20.37

Mocht VV Wolfersveen zondag stunten, krijgt Keijenburgse Boys op zondag 12 mei in de thuiswedstrijd tegen HMC’17 een herkansing.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |