Home Laatste Nieuws Groen Wit’62 haalt keeper van competitiegenoot

Groen Wit’62 haalt keeper van competitiegenoot

0 reacties Foto: Nico Kooij

Steven Koopmans wordt de nieuwe doelman van Groen Wit’62. De 24-jarige keeper uit Apeldoorn speelt momenteel voor het derde seizoen bij SV Twello, competitiegenoot van Groen Wit’62 in de derde klasse A. Bij Groen Wit’62 moet Koopmans de opvolger worden van de huidige eerste doelman Joep Vink die naar eersteklasser csv Apeldoorn vertrekt.

Steven Koopmans was in het verleden lid van csv Apeldoorn en WSV en is de derde versterking die Groen Wit’62 in korte tijd presenteert. Onlangs werd bekend dat Alexandro Johannes en Savio Roemer overschrijving aanvragen van WSV naar Groen Wit’62.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |