Home Achterhoek Be Quick haalt vierde aanwinst naar Zutphen

Be Quick haalt vierde aanwinst naar Zutphen

0 reacties

Ertugrul Karakaya speelt volgend seizoen bij Be Quick Zutphen. De multifunctionele Karakaya speelt dit seizoen in een vriendenelftal bij EDS in Ellecom en heeft daarvoor vier jaar in de hoofdmacht van VV Dieren gespeeld. Op de website van Be Quick laat Karakaya weten vanwege de prettige clubcultuur voor Be Quick te kiezen, daarnaast stelt hij dat het jonge en dynamische team veel potentie heeft en dat hij tijdens de trainingen al direct een band met de spelers had.

Be Quick strijdt om het kampioenschap van de derde klasse A en haalde al eerder doelman Hidde Wind (Groen Wit’62), middenvelder Amrish Lachman (csv Apeldoorn) en aanvaller Justin Hogewey (csv Apeldoorn) naar Zutphen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |