Home Laatste Nieuws VVOG moet op zoek naar een nieuwe doelman

VVOG moet op zoek naar een nieuwe doelman

0 reacties

Manuel Hoogewoning heeft de TC van VVOG laten weten dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Harderwijk. De 33-jarige doelman uit IJsselstein kan keepen op divisieniveau vanwege een druk gezinsleven, werk en de reisafstand niet langer opbrengen. De keeper is bezig aan zijn tweede seizoen bij VVOG en was eerder onder meer doelman van Sparta Nijkerk, SDC Putten, Magreb’90 en DVSU.

Op de website van VVOG geeft Hoogewoning ene toelichting: “Ik heb het verder super naar mijn zin bij VVOG, een mooie club met prachtige mensen. Ik vind het ook geen makkelijke beslissing. Maar werk, een druk gezinsleven en de reisafstand maken het moeilijk om alle ballen goed in de lucht te houden. Keepen bij VVOG betekent dat je 100% moet kunnen geven, en als je merkt dat dit in het gedrang komt moet je zowel voor de club als jezelf de juiste keuze maken. Wat de toekomst mij gaat brengen weet ik nog niet, ik laat het nog even op mij afkomen. In ieder geval ga ik vol gas geven in de laatste wedstrijden voor VVOG!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl