Home Achterhoek Twee clubs kunnen zaterdag kampioen worden

Twee clubs kunnen zaterdag kampioen worden

District Oost

0 reacties

SV Harskamp, Wisch en VV Hulshorst werden anderhalve week al kampioen, komende zaterdag kan ook WHC kampioen van de eerste klasse H worden. De club uit Wezep heeft met nog vier wedstrijden voor de boeg een voorsprong van negen punten op DZC’68 en tien punten op RKSV NEO, de tegenstander van zaterdag. Wint WHC zaterdag thuis van NEO is het officieus kampioen, aangezien het doelsaldo veel beter is dan dat van DZC’68. Bij winst van WHC en puntenverlies van DZC’68 is de club uit Wezep officieel kampioen en promoveert het naar de Vierde divisie. Omdat DZC’68 thuis tegen hekkensluiter SV Dalfsen speelt, lijkt een kampioenschap op 11 mei waarschijnlijker. WHC speelt dan in Groenlo tegen SV Grol.

In de derde klasse D kan SV Helios Deventer kampioen worden zonder zelf te spelen. De koploper heeft een voorsprong van elf punten op Enter Vooruit en wordt zaterdag kampioen wanneer Enter Vooruit (thuis tegen Avanti) en Hellendoorn (thuis tegen SVVN) niet winnen. Zaterdag 11 mei speelt Helios thuis tegen Blauw Wit’66.

Deze zaterdagclubs kunnen dit weekend kampioen worden:
1e klasse H: WHC
3e klasse D: Helios Deventer

Deze zaterdagclubs zijn al kampioen:
4e klasse A: SV Harskamp
5e klasse A: Wisch
5e klasse B: VV Hulshorst

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |