Home Arnhem Groot deel spelersgroep SC Woezik heeft nieuw team gevonden

Groot deel spelersgroep SC Woezik heeft nieuw team gevonden

1 reacties Foto: Nico Kooij

Na dit seizoen vindt er een leegloop plaats bij het zondagelftal van Sportclub Woezik. De club uit Wijchen heeft ervoor gekozen om de accenten binnen de grote vereniging te verschuiven en met het eerste zondagteam zo hoog mogelijk spelen is geen speerpunt meer. Volgend seizoen zullen er veel talentvolle spelers uit het onder 23-team in het eerste zondagteam gaan spelen en het eerste zaterdagteam krijgt ook meer prioriteit.

SC Woezik staat momenteel op de elfde positie in de eerste klasse G en moet NSC Nijkerk en Voorwaarts Twello voorblijven om niet rechtstreeks te degraderen. Donderdagavond wordt SC Woezik- WSV al gespeeld, een belangrijke wedstrijd voor het team van de naar SC Bemmel vertrekkende trainer Luuk Maes om in ieder geval de nacompetitie te halen.

Voor zover ons bekend hebben elf spelers van de huidige spelersgroep van het eerste zondagteam van SC Woezik inmiddels een nieuw team gevonden, waarbij er drie spelers naar eersteklasser Duno, tweedeklasser Quick 1888 en het zaterdagteam van SC Woezik vertrekken.

Kevin Rokers naar SV Blauw Wit
Robert Zaalman naar Duno
Bas Elemans naar SC Woezik zaterdag
Danny Vos naar Quick 1888
Jesper Rikken naar SC Woezik zaterdag
Dennis Arts naar Duno
Luuk Rossen naar Quick 1888
Luc Verhoeven naar DIO’30
Eef Rutten naar SC Woezik zaterdag
Bart Schiks naar Duno
Bob Rossen naar Quick 1888

Reageer op dit artikel

1 reacties

Molby 1 mei 2024 - 16:46

Zeer verstandig besluit van SC Woezik πŸ‘Œ
Allemaal eigen jongens, waardoor er ook veel meer publiek komt kijken.
Moeten veel clubs eens over nadenken !
Succes

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |