Home Arnhem 3B: WAVV haakt af in titelstrijd

3B: WAVV haakt af in titelstrijd

0 reacties Foto: Nico Kooij

WAVV heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd in Wageningen met 0-3 verloren van lijstaanvoerder VV Renswoude. Door de thuisnederlaag haakt WAVV af in de titelstrijd en is plaatsing voor de nacompetitie het maximale voor het team van trainer Moslin Adnane.

Voor koploper VV Renswoude scoorde Arjan Verheij na een half uur de openingstreffer, in de tweede helft liepen de bezoekers uit Renswoude via Paul Daalmeyer en Guido van Dijk uit naar de 0-3 eindstand. ONA’53 is op zes verliespunten de enige resterende concurrent voor VV Renswoude die na de degradatie uit 2022 in twee jaar terug lijken te keren in de tweede klasse.

Stand bovenin 3e klasse B:
1. VV Renswoude 20.43 (+19)
2. ONA’53 21.40 (+18)
3. SC Hoevelaken 21.38
4. WAVV 20.35
5. Advendo’57 20.33

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |