Home Laatste Nieuws Talentvolle doelman naar Zwart-Wit’63

Talentvolle doelman naar Zwart-Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Reza Haidari vraagt na dit seizoen overschrijving aan van vv Hierden naar Zwart-Wit’63. Bij de derdeklasser uit Harderwijk moet de talentvolle keeper de concurrentiestrijd aan met de ervaren eerste doelman Farhad Didari.

Reza Haidari woont in Harderwijk en speelde in de jeugd bij VVOG. Vanuit de Harderwijkse divisieclub vertrok de keeper naar vv Hierden waar Haidari hoofdzakelijk in het onder 19 team zijn speelminuten maakt. Zwart Wit’63 meldt op hun website dat Haidari met de technische staf het traject aangaat om op termijn Didari op te volgen of te vervangen als eerste doelman van de club en dat de gedreven keepers elkaar persoonlijk kennen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |