Home Laatste Nieuws Nieuwe club voor topscorer SC Woezik

Nieuwe club voor topscorer SC Woezik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Luc Verhoeven vertrekt na dit seizoen alweer bij SC Woezik. De 26-jarige topscorer van de eersteklasser uit Wijchen keert volgend seizoen terug bij DIO’30. Vorige zomer vertrok de aanvaller juist uit Druten om bij SC Woezik op zoek te gaan naar zijn sportieve plafond. Ondanks de matige sportieve prestaties van SC Woezik wist Verhoeven dit seizoen al negen competitiegoals in de eerste klasse G te scoren, waarmee hij de clubtopscorer is van de nummer elf van de ranglijst.

Verhoeven speelde tussen 2017 en 2023 zes seizoenen in de hoofdmacht van DIO’30 en kwam in die periode tot 32 competitiegoals, met de 11 treffers in jaargang 2018/19 als positieve uitschieter. DIO’30 degradeert dit seizoen uit de tweede klasse G en is volgend seizoen met Verhoeven in de gelederen dus weer derdeklasser.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |