Home Laatste Nieuws WAVV raakt talent kwijt aan tweedeklasser

WAVV raakt talent kwijt aan tweedeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Milan Janssen vertrekt na dit seizoen bij derdeklasser. De 20-jarige Wageninger die op alle posities aan de rechterkant inzetbaar is, vraagt overschrijving aan naar VVA Achterberg. De club uit de provincie Utrecht promoveerde vorig seizoen naar de tweede klasse en staat momenteel op de tiende plaats in de westelijke tweede klasse B.

Milan Janssen begon met voetballen bij WAVV en kwam in de zomer van 2023 terug op Sportpark Ketwich Verschuur na een periode bij DOVO, SKV en Arnhemse Boys. WAVV staat op dit moment op de vierde positie in de derde klasse B en speelt nog mee voor promotie.

Op de website van VVA Achterberg geeft Janssen een toelichting op zijn keuze: “Ik ken Mike Jansen, omdat ik bij WAVV samen speel met zijn broer Davey. Ik heb vorig jaar aan het Leuttoernooi meegedaan en dat was erg leuk en gezellig. VVA is net als WAVV een gezellige club en ik heb goede verhalen gehoord over VVA. Ik wil me graag verder ontwikkelen en op een zo’n hoog mogelijk niveau spelen. Ik heb goede gesprekken gevoerd met de nieuwe trainer Martin Speelziek en de Technische Commissie van VVA en kijk er naar uit om bij VVA te gaan spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |