Home Laatste Nieuws Talentvolle Harderwijker kiest voor Zwart-Wit’63

Talentvolle Harderwijker kiest voor Zwart-Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Owen Westhuis maakt na dit seizoen de overstap van Sparta Nijkerk naar Zwart-Wit’63, de 21-jarige centrale verdediger of verdedigende middenvelder is de eerste aanwinst voor de derdeklasser uit Harderwijk.

Westhuis speelde eerder in de jeugdopleiding FC Horst en DVS’33 en voetbalt sinds de zomer van 2022 in het onder 23 team van Sparta Nijkerk. Vanwege een blessure is de inwoner van Harderwijk momenteel niet inzetbaar. De technische commissie van Zwart-Wit’63 denk niet alleen dat Westhuis als persoon goed bij zijn nieuwe vereniging zal passen, maar meldt tevens dat ‘Owen ons voetballend gezien veel zal brengen, dit is onze inschatting op basis van goede kenmerken van een juiste basis techniek, helder spelinzicht en winnaarsmentaliteit.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |