Home Laatste Nieuws Reservekeeper De Treffers naar Achilles’29

Reservekeeper De Treffers naar Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gijs Schalks maakt na dit seizoen de overstap binnen Groesbeek van De Treffers naar Achilles’29. De 23-jarige doelman is bij Tweede divisieclub De Treffers reservekeeper achter de ongenaakbare Niels Kornelis en gaat volgend seizoen bij Achilles’29 de concurrentie aan met de huidige eerste doelman Yorrit Kanters. Mareno Floris, de beoogde tweede doelman van dit jaar, is tijdens het seizoen al vertrokken bij Achilles’29 en keept nu bij het tweede zaterdagteam van Quick 1888.

Schalks keepte van 2015 tot 2018 al eerder op De Heikant en vertrok toen naar De Graafschap. Na een seizoen in Doetinchem maakte de keeper in 2019 de overstap naar FC Den Bosch Omdat een doorbraak in Noord-Brabant uitbleef vertrok Schalks in de zomer van 2022 naar De Treffers. Bij de Tweede divisieclub was Schalks reservekeeper en maakte hij minuten in het onder-21 elftal en speelde hij in totaal vier competitieduels in de Tweede divisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |