Home Achterhoek VV Gendringen zonder te spelen kampioen

VV Gendringen zonder te spelen kampioen

Vierde klasse C

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Gendringen is zonder zelf te spelen kampioen van de vierde klasse C geworden. De formatie uit Gendringen zag de laatste overgebleven concurrent Pax in eigen huis verrassend met 1-2 verliezen van degradatiekandidaat SV Kilder en is daardoor niet meer in te halen.

Na de teleurstellende degradatie van vorig seizoen heeft VV Gendringen onder de nieuwe trainer Steven Verheijen het verloren gegane terrein in een jaar goed gemaakt. Vanaf het begin van het seizoen was al duidelijk dat Gendringen met kop en schouders boven de andere clubs in de vierde klasse C uitsteekt- en dat in een relatief sterke competitie met vijf degradanten.

Met 48 punten uit 21 wedstrijden en 68 gescoorde doelpunten zijn de rapportcijfers van VV Gendringen uitstekend, nummer twee Pax staat op twaalf punten en nummer drie FC Dinxperlo volgt al op veertien punten. Gendringen gaat het kampioenschap “echt” vieren na hun wedstrijd op zondag 12 mei in Varsselder tegen GWVV.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |