Home Laatste Nieuws Verdediger derde aanwinst voor AGOVV

Verdediger derde aanwinst voor AGOVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Justin Jansen maakt na dit seizoen de overstap van csv Apeldoorn naar AGOVV.  De 23-jarige centrale verdediger speelt dit seizoen in het onder 23 team van csv Apeldoorn en kwam in 21 competitiewedstrijden tot 7 doelpunten. Jansen begon met voetballen bij Albatross en maakte elf jaar geleden de overstap naar eersteklasser csv Apeldoorn, waar een doorbraak in de hoofdmacht uitbleef.

Eerder had AGOVV al bekend gemaakt dat doelman Kevin Clifford (Groen Wit’62) en aanvallende middenvelder Junior Palts (Apeldoornse Boys) volgend seizoen hun thuiswedstrijd op Sportpark Berg en Bos spelen.

Op de website van AGOVV geeft Justin Jansen een toelichting: “Na 11 mooie jaren hier heb ik besloten om de stap te maken naar een eerste elftal. Ik heb voor AGOVV gekozen, omdat de staf erg ambitieus is en ik ook al wat jongens ken. Ik wil er met iedereen bij AGOVV voor zorgen dat we weer een stapje dichter bij het oude niveau komen.’’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl