Home Laatste Nieuws Kampioen Quick 1888 terug naar de tweede klasse

Kampioen Quick 1888 terug naar de tweede klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Quick 1888 is zondag kampioen geworden van de derde klasse D. De Nijmeegse formatie won de thuiswedstrijd tegen RKSV Venhorst met 4-0 en is met nog drie duels op het programma nu al kampioen. Dankzij de titel promoveert Quick 1888 naar de tweede klasse, de competitie waar het in 2022 uit degradeerde.

Op een sfeervol en feestelijk Sportpark De Dennen was het halverwege al 2-0 voor het team van trainer Bram Remkes dankzij goals van Ünal Öztürk en clubtopscorer Max Buesink. In de tweede helft wisten ook Max Broenland en aanvoerder Jonathan Quaye nog te scoren.

Quick 1888 maakte in de tweede helft van de competitie het verschil, de laatste vijf wedstrijden werden gewonnen. In de eerste vijf speeldagen verloor Quick 1888 driemaal, daarna is de roodzwarte formatie al vanaf  29 oktober zonder competitienederlaag. Gezien de kwaliteit van de spelersgroep en de al aangetrokken spelers voor volgend seizoen moet Quick 1888 volgend seizoen een niveau hoger ook een rol van betekenis kunnen spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |