Home Laatste Nieuws Zes belangrijke spelers Zwart-Wit’63 blijven

Zes belangrijke spelers Zwart-Wit’63 blijven

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zes spelers van de huidige selectie van Zwart-Wit’63 hebben aangegeven ook volgend seizoen in Harderwijk te spelen. Het gaat om Ruben Karssen, Silvano Wind, Sander Bruinink, Jan van Bijsteren, Sam van der Spek en doelman Farhad Didari.

Zwart-Wit’63 staat op een fraaie tweede plek in de derde klasse C.  De stabiele koploper VV Zeewolde heeft een voorsprong van zes punten, maar komt 4 mei op bezoek op Sportpark Parkweg. Bij een zege van Zwart-Wit’63 is de spanning in de competitie volledig terug. Toch is de zaterdagclub uit Harderwijk van trainer Bert van den Brink aan de andere kant ook nog niet zeker van een plek in de nacompetitie. Zwart-Wit’63 heeft nog geen periodetitel veroverd en ZAC en OWIOS hebben als nummers drie en vier hebben ook nog geen periodetitel en staan op slechts drie punten achterstand van Zwart-Wit’63.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |