Home Laatste Nieuws Sven van Ingen vertrekt alweer bij Roda Boys

Sven van Ingen vertrekt alweer bij Roda Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sven van Ingen vertrekt na dit seizoen alweer bij Roda Boys. De 32-jarige centrale verdediger speelt volgend seizoen bij competitiegenoot GRC’14, de club uit Giessen staat momenteel op de negende plaats in de zuidelijke tweede klasse G. Van Ingen maakte in de winterstop de overstap van Kozakken Boys naar Roda Boys, de club uit Aalst kent een sterke tweede competitiehelft en is met nog vier wedstrijden op het programma koploper. Op de laatste speeldag staat GRC’14- Roda Boys op het programma.

Van Ingen is een fysiek sterke centrale verdediger die in de jeugd van FC Twente en De Graafschap speelde en daarna bij FC Lienden, TEC en Kozakken Boys in de top van het landelijke amateurvoetbal uitkwam. Dit seizoen kwam Van Ingen tot zes optredens in de Tweede divisie voor de club uit Werkendam, waarna in december zijn contract bij Kozakken Boys ontbonden werd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |