Home Laatste Nieuws Alessio Budel van derdeklasser naar Derde divisieclub

Alessio Budel van derdeklasser naar Derde divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Alessio Budel keept volgend seizoen bij Blauw Geel’38. Bij de Derde divisieclub uit Veghel moet de keeper de concurrentiestrijd aan met Jordy Zielschot. Budel keept dit seizoen bij derdeklasser N.E.C.

De 23-jarige Budel keepte in de jeugdopleiding van Spero, Ajax en N.E.C. en was in Deventer bij Go Ahead Eagles dichtbij een doorbraak in het betaald voetbal. Omdat deze uitbleef speelde Budel de afgelopen seizoenen voor de amateurs van N.E.C. en OSS’20 om dit seizoen weer terug te keren op De Eemdracht bij de amateurs van N.E.C.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |