Home Laatste Nieuws Tien spelers Germania blijven club trouw

Tien spelers Germania blijven club trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tien spelers van de huidige spelersgroep van vierdeklasser Germania hebben inmiddels toegezegd ook volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark Noord in Groesbeek te spelen. Het betreft Luuk Reijnen, Sofian El Kaddouri, Sven Klaassen, Mitch Kersten, Lars Hogenkamp, Fatih Cakici, Colin Leenders, Dylan Siroen, Tyrone van den Broeke en Wesley Kersten. Daarnaast werd al bekend dat de 21-jarige centrale verdediger Tygo Kersten van OSS’20 overschrijving heeft aangevraagd naar Germania.

Ondanks de vliegende start en de winst van de eerste periodetitel van de vierde klasse D lijkt Germania promotie naar de derde klasse via de nacompetitie te moeten afdwingen. SC Millingen heeft inmiddels een voorsprong van drie verliespunten, al staat op zondag 12 mei nog wel de topper tussen SC Millingen en Germania op het programma. Zondag speelt Germania de lastige uitwedstrijd tegen OSC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl