Home Laatste Nieuws TEC stijgt naar derde plaats

TEC stijgt naar derde plaats

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen het Haagse Quick probleemloos met 3-0 gewonnen. Door de tweede thuiszege binnen zes dagen stijgt de Tielse formatie van het trainersduo Van de Haar en Meijers naar de derde plaats van de Derde divisie B.

In Tiel bracht Bo van Essen TEC koppend op voorsprong na een voorzet van Arsenio Valpoort. Al snel in de tweede helft verdubbelde aanvallende middenvelder Fabian Serrarens de marge door een bal binnen te krullen. Uit een rebound scoorde Van Essen zijn tweede doelpunt waarmee de eindstand op 3-0 kwam. Twee weken eerder verloor TEC nog in Den Haag van dezelfde tegenstander met 2-1.

Met nog vier wedstrijden op het programma heeft TEC goede kansen om minimaal de nacompetitie te halen. Een derde plaats in de eindstand is sowieso voldoende, bij plek vier moet de formatie uit Tiel hopen dat Blauw Geel’38 de derde periodetitel wint.

Stand bovenin 3e divisie B:
1. Stedoco 30.61 (+36)
2. Barendrecht 30.61 (+34)
3. TEC 30.56 (+36)
4. Blauw Geel’38 29.54 (+23)
5. SV Meerssen 30.50
6. UNA 30.49
7. Gemert 30.49

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |