Home Laatste Nieuws Juliana’31 via strafschoppen naar finale districtsbeker

Juliana’31 via strafschoppen naar finale districtsbeker

Districtsbeker Oost

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Juliana’31 heeft de finale van de districtsbeker bereikt. De club uit Malden was in Rijssen toch wel verrassend te sterk voor thuisploeg Excelsior’31. De wedstrijd eindigde na negentig minuten in een 1-1 gelijkspel, Juliana’31 nam de strafschoppen beter. Eerder in het bekertoernooi had de Vierde divisieclub van trainer Dave de Jong na strafschoppen ook al van AZSV gewonnen.

Na tien minuten kwam een sterker Excelsior’31 op voorsprong dankzij een doelpunt van middenvelder Coplan Soumaoro. In de tweede helft kwam Juliana’31 beter in de wedstrijd en halverwege de tweede helft scoorde Carlito de Zeeuw op fraaie wijze de gelijkmaker. In een spannende slotfase met kansen over en weer werd niet gescoord waardoor een strafschoppenserie de beslissing moest brengen. Juliana’31 won uiteindelijk met 6-7 na twee missers van Excelsior’31.

In de finale treft Juliana’31 op neutraal terrein Quick’20. Op weg naar de finale versloeg Juliana’31 behalve Excelsior’31 ook AZSV, Heino, SDOUC, DFS en Eldenia

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |