Home Arnhem Tweede aanwinst voor ASV Zuid Arnhem

Tweede aanwinst voor ASV Zuid Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Fenel Spijkers sluit volgend seizoen aan bij het eerste elftal van ASV Zuid Arnhem. Spijkers maakte tijdens het seizoen de overstap van Eldenia naar Zuid Arnhem, maar was nog niet speelgerechtigd voor categorie A en dus het eerste elftal van Zuid Arnhem. Spijkers kwam dit seizoen uit voor het tweede elftal van Eldenia en het vierde team van Zuid Arnhem. Vanaf het nieuwe seizoen is Spijkers wel selectiespeler op Sportpark De Drielse Dijk.  Eerder werd al bekend dat ook Denzel Palm volgend seizoen aansluit bij de hoofdmacht van de Arnhemse vijfdeklasser.

Het is nog onduidelijk of Zuid Arnhem volgend seizoen in de vierde of vijfde klasse zal spelen. Het team van trainer Giovanni Zweers heeft zich als periodekampioen al geplaatst voor de nacompetitie en hoopt achter kampioen VV Hulshorst op de tweede plaats in de vijfde klasse B te eindigen om zo de eerste ronde van de nacompetitie over te slaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |