Home Laatste Nieuws Twee versterkingen voor Nivo Sparta

Twee versterkingen voor Nivo Sparta

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tweedeklasser Nivo Sparta heeft met Jermaine Maas en Agonis Hoti de eerste twee nieuwe spelers voor volgend seizoen aangetrokken. De club uit Zaltbommel heeft nu een spelersgroep van in totaal negentien spelers voor het seizoen 2024/25. Nivo Sparta is als de nummer twee van de zuidelijke tweede klasse G al zo goed als zeker van een plek in de nacompetitie. Bovendien heeft de club uit Zaltbommel maar een achterstand van drie punten op koploper Roda Boys.

De 25-jarige Jermaine Maas speelt nu bij competitiegenoot Wilhelmina’26 en is een voetballende verdediger die voorheen ook voor Vlijmense Boys uitkwam. Agonis Hoti is een 26-jarige aanvaller met een verleden in de jeugdopleiding van TOP Oss. Hij kwam via DESO bij derdeklasser Margriet terecht, dit seizoen scoorde Hoti al 15 competitiegoals.

Op de website van Nivo Sparta geeft trainer Niels Blom een toelichting over de kwaliteiten van de twee aanwinsten: “We hebben deze spelers gescout op basis van hun specifieke kwaliteiten. Jermaine is een sterke verdediger, voetballend ook goed en iemand die uit het juiste hout gesneden is. Daarnaast is de combinatie Vlijmen/Zaltbommel al diverse keren succesvol gebleken. Agonis is een makkelijk scorende aanvaller, die met veel bravoure speelt. Daarnaast  is zijn snelheid een wapen. We verwachten dat hij door zijn spel ons team aan veel doelpunten en assists gaat helpen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |