Home Achterhoek SV Grol vindt nieuwe trainer bij concurrent

SV Grol vindt nieuwe trainer bij concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Arjen Nijman wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Grol. De 32-jarige trainer is nu nog werkzaam bij RKZVC, de grote concurrent van SV Grol in de strijd tegen degradatie naar de tweede klasse. Nijman tekent een contract tot de zomer van 2026 in Groenlo. Nijman was in het verleden ook werkzaam als jeugdtrainer bij De Graafschap en Longa’30. Momenteel is Nijman ook werkzaam bij het onder 16 team van N.E.C.

SV Grol moest op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen nadat Philip Agteres onlangs besloot om ondanks een contractverlenging tot 2025 na dit seizoen te stoppen bij SV Grol. Nijman liet in november al weten na dit seizoen te stoppen bij RKZVC. In de eerste klasse G staat SV Grol nu elfde en RKZVC twaalfde. De nummer elf speelt nacompetitie, de nummer twaalf degradeert rechtstreeks.

Op de website van SV Grol geeft Nijman een toelichting: “Grol is een mooie en ambitieuze club die graag de volgende stap wil zetten. Dat sprak mij erg aan in onze gesprekken. Volgend seizoen staat er een jonge groep met daarachter een goede jeugdopleiding. Ik zie er een mooie uitdaging in om met de selectie en de staf aan de slag te gaan.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |