Home Achterhoek DZC’68 onder 23 na winst op titelverdediger naar finale

DZC’68 onder 23 na winst op titelverdediger naar finale

Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DZC’68 onder 23 heeft donderdagavond verrassend de finale bereikt van de Achterhoek Cup. In de halve finale werd in een clubderby het eerste elftal met 4-1 verslagen. Hierdoor werd de titelverdediger uitgeschakeld. Op dinsdagavond 7 mei wordt duidelijk of SDOUC of VIOD onder de 23 de tegenstander van DZC’68 onder 23 in de finale wordt.

Op Sportpark Zuid in Doetinchem ging het onder 23 team van DZC’68 met een 2-0 voorsprong rusten dankzij twee doelpunten van Nick Dobbinga. Vlak na rust kopte Frank Kramer uit een corner de derde treffer in. Via Jesper Vonk kwam de hoofdmacht tien minuten voor tijd terug tot 3-1, maar het slotakkoord was voor de talentenploeg via invaller Kyan Ooms: 4-1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |