Home Laatste Nieuws Aanvaller derdeklasser naar NSC Nijkerk

Aanvaller derdeklasser naar NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

NSC Nijkerk heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Jonathan Katshima. De 26-jarige aanvaller maakt de overstap van de Amersfoortse derdeklasser ASC Nieuwland en speelde in het verleden verder bij Roda’46 en APWC. In het seizoen 2018/19 was de aanvaller goed voor 25 competitiegoals bij derdeklasser ASC Nieuwland, deze voetbaljaargang staat de teller nog op 1.

Vorige maand werd al bekend dat NSC Nijkerk centrale verdediger Jonas Katshima van VV Zeewolde naar Nijkerk haalt. NSC Nijkerk won zaterdag verrassend met 0-1 van WSV en staat op de twaalfde positie in de eerste klasse G.

Katshima geeft een toelichting op de Facebook-pagina van NSC Nijkerk: ,,Ik ben een gepassioneerde voetballer met een winnaarsmentaliteit. Na een terugkeer naar ASC Nieuwland merkte ik dat het plezier ontbrak, maar ik hoop dit terug te vinden bij NSC Nijkerk. Ik streef ernaar om mijn kwaliteiten in te zetten voor de club te en te schitteren op het veld.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |