Home Laatste Nieuws Twee aanwinsten voor Roda Boys

Twee aanwinsten voor Roda Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Roda Boys heeft voor volgend seizoen de komst van twee nieuwe spelers bekend gemaakt. Van vierdeklasser RFC uit Raamsdonkveer komt de 23-jarige doelman Jesse Graumans naar de huidige koploper van de tweede klasse G. Daarnaast komt ook Cornee van de Grint naar Aalst. De 23-jarige verdediger speelt dit seizoen bij het Rotterdamse XerxesDZB, koploper in de eerste klasse.

Bovendien laat Roda Boys weten dat twaalf spelers uit de huidige selectie ook volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark De Maaskant blijven spelen: Rob de Groot, Niels van Dalen, Rik van den Broek, Mark Verrips, Rico Geeroms, Bram van der Putten, Tulughan Türkmen, Sven van Driel, Sven den Dekker, Nils Loef, Joost Rensing en Ansu Camara.

Met nog vier wedstrijden op het programma heeft Roda Boys een voorsprong van drie punten op Nivo Sparta en vijf op Theole waardoor de mogelijkheid bestaat dat de club uit Aalst voor het eerst sinds 2016 weer in de eerste klasse gaat spelen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |