Home Laatste Nieuws SDC Putten haalt topscorer van eersteklasser

SDC Putten haalt topscorer van eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jostein Ohm speelt volgend seizoen bij SDC Putten. De 26-jarige aanvaller voetbalt nu bij eersteklasser BFC in Bussum en werkte in het verleden al vier jaar met Kwadjo Boateng, de hoofdtrainer van SDC Putten. Ohm scoorde dit seizoen al 18 doelpunten in competitieverband voor BFC en was in drie verschillende seizoenen al goed voor meer dan 20 competitiegoals. In totaal heeft de spits al 126 doelpunten gescoord voor de club uit Bussum die de afgelopen seizoenen van de vierde naar de eerste klasse is opgeklommen.

Op de website van SDC Putten geeft Ohm een toelichting: β€˜Na enkele goede gesprekken met de TC en trainer Kwadjo Boateng, met wie ik 4 jaar erg fijn heb samengewerkt bij BFC, heb ik de keuze gemaakt om bij SDC Putten te spelen volgend seizoen. Ik wil mijzelf hier door ontwikkelen in een nieuwe omgeving en daarnaast wil ik een belangrijke speler zijn binnen de ambities van de club. Ik kijk ernaar uit om op de Putter Eng te spelen en kennis te maken met iedereen die de club een warm hart toedraagt. Tot snel!’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |