Home Laatste Nieuws Nieuwe doelman voor Be Quick Zutphen

Nieuwe doelman voor Be Quick Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Doelman Hidde Wind maakt na dit seizoen de overstap van Groen Wit’62 naar competitiegenoot Be Quick Zutphen. De 20-jarige doelman is bij de Apeldoornse club vooral actief in het onder 23 team dat in de Derde divisie speelt, maar maakte ook al zijn debuut in het eerste elftal. Wind is na middenvelder Amrish Lachman (csv Apeldoorn) en aanvaller Justin Hogewey (csv Apeldoorn) de derde versterking voor volgend seizoen. Be Quick strijdt met JVC Cuijk om het kampioenschap van de derde klasse A en promotie naar de tweede klasse.

Op de website van Be Quick geeft Wind een toelichting: “Ik heb gekozen voor Be Quick omdat het niveau goed is. Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen in een goed team en kijk er dan ook naar uit om samen te gaan werken met keeperstrainer Gordon Gosewisch. De eerste gesprekken met de Technische Commissie waren zeer goed bevallen en gaven mij het gevoel dat Be Quick graag met jonge jongens een hoog niveau willen bereiken. Daarnaast geven zij jeugdspelers de kans om in een 1ste elftal te mogen spelen. Mijn doel is 1ste keeper te worden bij Be Quick. Hierin wil ik graag een betrouwbare sluitpost zijn voor het elftal. Mijn eerste indruk is zeer goed en zal gaan spelen voor een warme vereniging.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |