Home Arnhem Nieuwe club voor Fabian en Joël Beukhof

Nieuwe club voor Fabian en Joël Beukhof

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Fabian en Joël Beukhof spelen volgend seizen bij vv Lunteren. De 24-jarige tweelingbroers spelen nu bij eersteklasser Bennekom en in februari werd duidelijk dat dit hun laatste seizoen op Sportpark De Eikelhof zou zijn.

Joël Beukhof is een voetballende linksback die vanuit de jeugdopleiding van Bennekom via PEC Zwolle, TEC en HHC Hardenberg in 2022 terugkeerde bij Bennekom. Fabian is een technisch vaardige linksbenige middenvelder die na zijn periode in de jeugd van PEC Zwolle in 2019 al terugkwam bij Bennekom. De broers Beukhof spelen de laatste wedstrijden allebei weer in de basis van Bennekom, de huidige nummer zeven van de eerste klasse G.

VV Lunteren wacht een spannende slotfase van de competitie. Momenteel staat de geelzwarte formatie op de elfde plaats in de westelijke tweede klasse B en dreigt de nacompetitie. Op 4 mei hervat Lunteren de competitie met ene uitwedstrijd tegen FC De Bilt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |