Home Achterhoek Halve finales districtsbeker en Achterhoek Cup

Halve finales districtsbeker en Achterhoek Cup

Programma

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De komende dagen worden de halve finales in de strijd om de oostelijke districtsbeker gespeeld. Bovendien staat donderdagavond de eerste halve finale van de Achterhoek Cup op het programma, een onderonsje voor DZC’68.

Districtsbeker Oost

Vorig jaar won Berkum in Harderwijk de oostelijke districtsbeker door in de finale met 1-3 van Veensche Boys te winnen. De club uit Zwolle werd uitgeschakeld door DETO en krijgt een opvolger uit de Vierde divisie C, Vierde divisie D of de eerste klasse H. Woensdagavond speelt eersteklasser FC Winterswijk thuis tegen Quick’20, de club uit Oldenzaal is de huidige nummer acht van de Vierde divisie D. Donderdagavond speelt favoriet Excelsior’31 thuis tegen Juliana’31. De club uit Malden is de nummer elf van de Vierde divisie C.

Woensdag 24 april:
20:00 FC Winterswijk- Quick’20
Donderdag 25 april:
20:00 Excelsior’31- Juliana’31

Achterhoek Cup

Titelverdediger DZC’68 treft in de halve finale met het eigen onder 23 een bekende en bijzondere tegenstander. De andere halve finale staat voor dinsdag 7 mei op het programma en gaat tussen derdeklasser SDOUC en het onder 23 elftal van VIOD.

Donderdag 25 april:
20:15 DZC’68 o23-1- DZC’68
Dinsdag 7 mei:
20:15 SDOUC- VIOD o23-1

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |