Home Achterhoek Geen finaleplaats voor FC Winterswijk

Geen finaleplaats voor FC Winterswijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

FC Winterswijk is er niet in geslaagd om de finale van de districtsbeker Oost te halen. Vierde divisieclub Quick’20 was woensdagavond op het fraaie Sportpark Jaspers met 0-2 te sterk voor de ploeg van trainer Erik Zandstra. Voor de effectieve bezoekers uit Oldenzaal scoorde Furkan Akova al heel vroeg in de wedstrijd en Jesse Kip halverwege de tweede helft. FC Winterswijk was qua veldspel gelijkwaardig, maar kwam niet verder dan een buitenspelgoal van Lenn Redeker.

Donderdagavond wordt duidelijk tegen wie Quick’20 in de finale zal uitkomen, in Rijssen staat dan de andere halve finale tussen Excelsior’31 en Juliana’31 op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |