Home Laatste Nieuws Verdediger derde aanwinst Rood-Wit’58

Verdediger derde aanwinst Rood-Wit’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Colin Lenting speelt volgend seizoen bij Rood-Wit’58 meldt de Barneveldse Krant. De 27-jarige verdediger uit Harderwijk voetbalt nu bij het tweede elftal van tweedeklasser v.v. Hierden en speelt bij voorkeur als centrale verdediger. Lenting kan ook als rechtsback spelen en krijgt bij Rood-Wit’58 volgend seizoen te maken met Bas de Raat, de nieuwe hoofdtrainer in Putten is de huidige assistent-trainer van Hierden.

Eerder werd al bekend dat Niels Bakker en Giovanni Vermeulen (VVOP) volgend seizoen aansluiten bij de rood-witte vierdeklasser. Met nog vier duels op het programma staat Rood-Wit’58 op de vijfde plaats van de vierde klasse B en heeft het nog uitzicht op een plek in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |