Home Laatste Nieuws Nieuwe spits voor Be Quick Zutphen

Nieuwe spits voor Be Quick Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Justin Hogewey wordt de nieuwe spits van Be Quick Zutphen. De 19-jarige aanvaller komt over van eersteklasser csv Apeldoorn waar hij vooral in het onder 23 team speelt, wel maakte Hogewey al zijn debuut in de hoofdmacht. De aanvaller speelde tussen 2020 en 2023 drie seizoenen in de jeugd van PEC Zwolle. Bij de titelkandidaat uit de derde klasse A wordt Hogewey de opvolger van topscorer Norsi Guly, de spits is dit seizoen al goed voor 28 competitiegoals en speelt volgend seizoen bij eersteklasser Duno.

Op de website van Be Quick geeft Hogewey een toelichting op zijn beslissing: “Mijn keuze om te gaan voetballen bij Be Quick is omdat ik graag in een eerste elftal wil spelen en bij Be Quick krijg ik deze kans. De manier van spelen spreekt mij erg aan. Ook krijgen jonge spelers hier de kans om zich te ontwikkelen en is gebleken dat je vanuit Be Quick nog mooie stappen omhoog kan maken. De gesprekken die ik heb gevoerd met de staf en TC voelde ook erg positief aan, dus vandaar mijn keuze op Be Quick! Hopelijk kunnen ze dit jaar kampioen worden.”

Be Quick speelt nog vier wedstrijden en heeft een voorsprong van 1 verliespunt op concurrent JVC Cuijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |