Home Laatste Nieuws Middenvelder van Sparta Nijkerk naar WSV

Middenvelder van Sparta Nijkerk naar WSV

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Jaimy Eiland speelt volgend seizoen weer bij WSV.  De talentvolle middenvelder maakte eerder al deel uit van de jeugdopleiding van de Apeldoornse eersteklasser, maar vertrok naar Sparta Nijkerk. Bij de Derde divisieclub uit Nijkerk speelt Eiland in het onder 23-team dat in de Tweede divisie uitkomt.

Daarnaast maakt ook jeugdspeler Nathan Smits volgend seizoen de overstap naar de eerste selectie. WSV verloor zaterdag thuis van NSC Nijkerk en lijkt daardoor veroordeeld tot de nacompetitie voor handhaving in de eerste klasse.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 23 april 2024 - 07:03

Slechte suggestieve tekst.
Speler speelt in O23
Lekker belangrijk
Als hij nou in het 1e van Sparta speelt…..

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |