Home Arnhem Centrale verdediger OSS’20 naar VV Bennekom

Centrale verdediger OSS’20 naar VV Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bram van Tiem speelt volgend seizoen bij VV Bennekom. De 24-jarige centrale verdediger is bezig aan zijn eerste en laatste seizoen bij OSS’20. De Derde divisieclub uit Oss stopt na dit seizoen met prestatievoetbal waardoor Van Tiem op zoek moest naar een nieuwe club.

Van Tiem speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van N.E.C. waarna hij weer terugkeerde bij SV Leones. Na vijf seizoenen in de hoofdmacht in Beneden-Leeuwen en degradatie naar de tweede klasse vertrok de inwoner van Nijmegen vorige zomer naar OSS’20.

Van Tiem is na Emre Gürcüoglu (Blauw Geel’38), Jonathan Quaye (Quick 1888) en Arslan Gümüs (NSC Nijkerk) de vierde externe versterking voor de huidige nummer zeven van de eerste klasse G.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl