Home Laatste Nieuws Weer drie nieuwe aanwinsten voor WNC

Weer drie nieuwe aanwinsten voor WNC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

WNC heeft voor volgend seizoen inmiddels al zeven nieuwe spelers vastgelegd. Nadat eerder al bekend was geworden dat doelman Lukas Grizell (Sliedrecht), Anil Mercan (DOVO), Talip Arslan (Blauw Geel’38) en Conner Blöte (Maarssen) volgend seizoen in Waardenberg gaan spelen, zijn er nog drie spelers vastgelegd.

Van Derde divisieclub OSS’20 komt rechtsback Kerem Cifci naar WNC. De 24-jarige verdediger uit Tiel speelde eerder onder meer bij Achilles’29, DFS, Duno en DHSC. Vanuit Vierde divisieclub DHSC uit Utrecht maakt aanvaller Zakaria el Bennay de overstap naar de nummer twee van de eerste klasse E. Daarnaast vraagt middenvelder Benjamin Meijdam van Sliedrecht ook overschrijving naar WNC aan.

WNC is zo goed als zeker van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie, het niveau waaruit de geelzwarte formatie uit Waardenburg vorig seizoen degradeerde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |